Rasoterra: hip vegetarisch in hartje Barcelona

Vegetariërs die op zoek zijn naar een goed eetadres in hartje Barcelona, kunnen terecht bij het hippe restaurant Rasoterra. Op de kaart tref je een uitgebreide selectie vegetarische gerechten en tapas. Van Mexicaanse taco’s bereid met zwammen tot pasta met spinazie, noten en rozijnen of patatas bravas met saus op basis van soja. Een bijzonder adresje dat bewijst dat vegetarisch eten ontzettend lekker kan zijn; ook als vlees- of viseter zal het je hier aan niets ontbreken. En voor de veganist zitten er ook geschikte gerechten bij. De bediening is er bovendien heel vriendelijk en helpt je graag een keuze te maken. Ook de wijnen zijn er goed.

Rasoterra, Carrer del Palau 5, Barri Gòtic, metro: Liceu.

Lees ook:Fast Food Top 10: King Döner
Lees ook:Fast Food Top 10: Pepe Pizza
Lees ook:Vegetariër sinds 1979
Lees ook:Alternatief op de döner in Barcelona
Lees ook:Culinaire fair aan zee in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.