Op chocoladetour door Barcelona

Droom jij nog altijd weg bij Sjakie en de Chocoladefabriek? Lekkerbekken zijn in Barcelona in ieder geval aan het goede adres. Barcelona Chocolate Tours biedt tours langs de allerbeste chocoladeshops in town en natuurlijk wordt ook het Museu de la Xocolata niet overgeslagen. Bovendien is er overal tijd om van de lekkernijen te proeven. Je kunt kiezen uit een downtown tour en een uptown tour. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakte tour te doen. Een absolute aanrader voor Chocoholics.

Lees ook:Met de step door Barcelona
Lees ook:Tot 20% korting bij Orange Monkey Tours
Lees ook:Customized op pad: Orange Monkey Tours
Lees ook:5 euro korting bij Orange Monkey Tours
Lees ook:Koffiespot met souvenirs in blik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.