Zomernachten bij Casa Batlló

Ook deze zomer zijn er weer zomeravonden in Casa Batlló. Het terras van dit pareltje van modernist Antoni Gaudí verandert in een bar, waar je onder het genot van een drankje en live muziek of een dj geniet van de bijzondere locatie. Ook kun je het gebouw zelf bezoeken tijdens die magische zomeravonden. De zogenoemde Nits Magiques worden nog tot en met 23 september gehouden en vinden van dinsdag tot en met zondag plaats vanaf 21.00. Kosten bedragen 29 euro, waarbij één drankje is inbegrepen.

Casa Battló: Passeig de Gràcia 43, Metro: Passeig de Gràcia

Lees ook:Zomeravonden bij Casa Batlló
Lees ook:Laatste zomeravonden bij Casa Batlló
Lees ook:Zomeravonden bij La Pedrera
Lees ook:Custo Pop-Up Store in Casa Batlló
Lees ook:Casa Lleó i Morera opent deuren voor publiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.