Wedstrijd voor kleine uitvinders

Bij het Museu d’Idees i Invents de Barcelona (MiBa, Museum van Ideeën en Uitvindingen) is gevestigd in de Gotische wijk kun je op dit moment 9 uitvindingen van kinderen van 6 tot en met 12 jaar bekijken die een prijs van het museum hebben gewonnen voor de meest briljante uitvinding van een jong brein. De expo is tot en met 30 maart 2014 te bezichtigen. Maar niet alleen kun je uitvindingen bekijken, ben je zelf tussen de 6 en 12 jaar, dan kun je ook meedoen aan de wedstrijd van dit jaar. Iedere maand selecteert het museum de winnaars en maken professionals een prototype van de uitvinding. Aan het einde van het jaar worden de beste uitvindingen in het MiBa getoond.

MiBa: Carrer de la Ciutat 7, Metro: Jaume I

Lees ook:30 uitvindingen door kinderen
Lees ook:Top 9 uitvindingen door kinderen in Barcelona
Lees ook:Een museum in z’n meest creatieve vorm…
Lees ook:In Barcelona’s ideeënmuseum betaal je nu per minuut
Lees ook:Expo: uitvindingen in Caixaforum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.