Twalk with me bezoekt Barcelona

Via Twitter werd ik gisteren voorgesteld aan Wijnand Boon. Je kunt hem kennen van Twalk with me, maar ik had daar zelf nog nooit van gehoord. Hij was in de stad en ik was wel nieuwsgierig, dus een afspraak voor een drankje op het terras was zo gemaakt. Wijnand loopt. Hij is begonnen in Nederland en reisde via Santiago de Compostela naar Portugal. Nu is hij onderweg naar Rome en vervolgens gaat hij naar Jeruzalem en Caïro. Deze pelgrim begon zijn wandelroute vanwege de kerstrede van koningin Beatrix in 2009. Daarin zei de koningin dat de social media de afstand tussen mensen vergroot. Wijnand bewijst nu het tegendeel. Via Twitter, Facebook en zijn website vindt hij zijn slaapplaatsen voor onderweg. En met zijn gastheren en -vrouwen, heeft hij juist wel contact. Inmiddels loopt hij ook voor het vredesproject MasterPeace dat Wijnand benaderde en hem vroeg tot aan Caïro door te lopen. Hij gaat er een paar dagen tussenuit, maar is tussen 30 mei en 15 juni weer in en rond Barcelona. Mensen die net als ik benieuwd zijn of Wijnand op een of andere manier willen helpen bij zijn bijzondere reis, kunnen met hem afspreken voor een ‘Twalkabout’ of hem een slaapplaats aanbieden.

Lees ook:Social burgemeester van Barcelona
Lees ook:Barcelona’s flashmob-feestje
Lees ook:Werken in Bar A’dam
Lees ook:Twittbarna
Lees ook:ADV: Als je wilt dat je autovakantie zonder problemen verloopt, laat je vóór vertrek je auto checken bij een BOVAG-autobedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.