Blog over Catalonië

Marga Demmers heeft iets met Catalonië. Zij is niet alleen vertaler Nederlands-Catalaans (en tevens Spaans), maar het gaat verder dan dat. En vanuit haar liefde voor de regio, probeert ze de Catalaanse cultuur en literatuur onder de aandacht van het Nederlandse publiek te brengen. Dat doet ze onder meer via de inspirerende blog catalonieweblog.wordpress.com. Met tips dus over (vertaalde) literatuur, maar ook bijzondere plekken, recepten, accommodatietips en andere typisch Catalaanse aangelegenheden. Voor iedereen die gek is op Catalonië.

Lees ook:Ultieme bruine-kroeg-sfeer in Bar Amsterdam
Lees ook:Warm worden in Barcelona
Lees ook:Anti-valentijnsdag in Barcelona
Lees ook:Het Barcelona van Carlos Ruiz Zafón (3)
Lees ook:11 September: Vrijheidsdag in Catalonië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.