BCN’ers: John Talabot

Barcelona is na Madrid de grootste stad van Spanje en telt bijna 2 miljoen inwoners. Sommige inwoners zijn beroemd in binnen- en/of buitenland. Anderen zijn berucht. Een van hen is dj John Talabot.

Een bassdrum en een sampler, meer heeft John Talabot (oftewel Oriol Riverola) niet nodig om de meest verslavende housey tracks van dit moment te maken. De jonge BCN’er is daarbij niet kieskeurig; zijn invloeden variëren van flamenco tot northern soul, van Afrikaanse muziek tot traditionele Aziatische songs, maar ook disco, house, pop en techno vinden hun weg in zijn creaties. De tracks van Talabot hebben een hart en een ziel. Geen wonder dat hij in minder dan twee jaar tijd is uitgegroeid tot de meest geliefde dj van de Catalaanse hoofdstad en deze zomer op diverse Europese festivals als 10 Days Off en Lowlands draait.

Lees ook:Barcelona’s City Hall
Lees ook:Elektronisch festival goes Africa
Lees ook:De zon op je bord bij La Soleá
Lees ook:Barcelona’s Roller Disco
Lees ook:Sing-along met John Lennon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.