Drie visitekaartjes op reis

Volgens de theorie van six degrees of separation (letterlijk “zes niveaus van scheiding”) is eenieder op onze planeet, via een netwerk met zes tussenstappen of vijf tussenpersonen, met elkaar verbonden. (Recent onderzoek bij Facebook-gebruikers bracht het cijfer op 4,74 tussenstappen.) De Vlaming Michiel Das, die al ruime tijd in Barcelona woont en de laatste tijd moeite ondervindt om vast werk te vinden, wilde graag deze theorie eens uittesten en gaf drie van zijn visitiekaartjes aan drie van zijn vrienden met als doelstelling een baan te vinden. Volg hier de reizen die zijn drie visitekaartjes ondernemen.

Lees ook:Social burgemeester van Barcelona
Lees ook:Hollandse BCN’ers: Michell Koopman
Lees ook:Koninginnedagfeest in Barcelona
Lees ook:BCN Broodjeaapverhaal: Columbus
Lees ook:Wijnen ontdekken in Barcelona

Eén reactie op “Drie visitekaartjes op reis

  1. Daniel

    Cool! Wat een leuk idee :-) !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.