Shakira aan de voet van bergformatie nabij Barcelona

Niet ver van Barcelona torent een bijzondere bergformatie boven het landschap uit. De punten van de Montserrat (Catalaans voor ‘gezaagde berg’) lijken wel vingertoppen of ‘het zaagwerk van engelen’, zoals de dichter Jacint Verdaguer het poëtischer omschreef. De berg is een natuurreservaat en is niet alleen populair onder wandelaars en bergbeklimmers, maar ook onder gelovigen die de Zwarte Madonna in het Benedictijnse klooster Monestir de Montserrat bezoeken. En Shakira heeft de bergformatie uitgekozen als locatie voor haar nieuwste videoclip:

Lees ook:Fans uit BCN in Madonna’s videoclip
Lees ook:Shakira’s nieuwe videoclip (teaser)
Lees ook:Shakira’s nieuwste videoclip
Lees ook:Het SATC-gehalte van Bliss Spa
Lees ook:Vlog: Sticky & Sweet Madonna in Barcelona

Eén reactie op “Shakira aan de voet van bergformatie nabij Barcelona

  1. Bart Hubert

    Ook toevallig! Laat ik daar nu als een soort pelgrimage binnenkort naar toe willen wandelen vanuit Barcelona. Vorig jaar al naar Santiago de Compostela vanaf Foncebadón via Cruz de Ferro. Dit leek me ook een uitdaging. Geweldig Shakira!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.