Laatste week bergbios in Barcelona

Volgende week is alweer de laatste week van de openluchtbioscoop Sala Montjuïc op Barcelona’s heuvel de Montjuïc. Als je nog een filmavondje in de natuur wil meepakken kan dat maandagavond 5 augustus met de film Donnie Darko en woensdag 7 augustus met de ‘verrassingsfilm’. De films beginnen zoals gewoonlijk om 22.00 uur en worden op een groot scherm geprojecteerd. Het gras is ideaal voor een picknick. Entree is 6 euro en je kan een ligstoel huren voor 3 euro. Vergeet trouwens niet om een trui mee te nemen, want ’s avonds kan het door de zeewind behoorlijk fris zijn op de berg.

Lees ook:Laatste week bergbios in Barcelona
Lees ook:Laatste week bergbios in Barcelona
Lees ook:Laatste week naar de bios in de openlucht
Lees ook:Openluchtbioscoop op Barcelona’s berg
Lees ook:Openluchtbioscoop op de berg van Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.