Prijsvraag: win ‘Barcelona voor gevorderden’

Barcelona.blog.nl mag vijf gratis exemplaren weggeven van de handige stadsgids Barcelona voor gevorderden, die sinds vorige maand in de winkel ligt. Barcelona voor gevorderden is een gids voor de gevorderde reiziger, die de Rambla en Sagrada Familia niet hoeven te zien, maar juist het andere Barcelona willen leren kennen. Om deze stadsgids te winnen, hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar [email protected] met het antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de mascotte van de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona? Vergeet niet je volledige adres erbij te zetten. De winnaars worden op vrijdag 9 mei bekendgemaakt, zodat deze gids mee kan in de koffer dit voorjaar!

Lees ook:Winnaars van ‘Barcelona voor gevorderden’
Lees ook:Prijsvraag: win de reisgids 100% Barcelona
Lees ook:Prijsvraag: Win de reisgids 100% Barcelona
Lees ook:Win het boek ‘Bella Italia’!
Lees ook:Barcelona voor gevorderden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.