Barcelona voor gevorderden

Barcelona voor gevorderden is de nieuwe stadsgids van de makers van het succesvolle Berlijn voor gevorderden. Uitgevers Jaco Boer en Bram Vermeer komen allebei al meer dan twintig jaar in de Catalaanse hoofdstad. De verhalen van hun goede vrienden die er wonen en hun eigen ervaringen vormden de basis voor deze gids die een ander beeld schetst van de mediterrane metropool, weg van de toeristische clichés en gebaande paden. Het is dus een gids voor de gevorderde reiziger, die de Rambla en Sagrada Família niet per se hoeven te zien, maar juist het andere Barcelona willen leren kennen. Dit aan de hand van diverse artikelen van zes Nederlandse journalisten en stadsgidsen die de stad in hun hart hebben gesloten. Bovendien neemt journalist Edwin Winkels je mee op de fiets over de Avinguda Diagonal, die diagonaal van west naar oost door Barcelona loopt, en stadsgids Ad van der Neut loopt een rondje om de Santa Maria del Mar, de kathedraal van de zee, in de wijk El Born. Verder biedt Barcelona voor gevorderden maar liefst 165 geheime tips in alle buurten én specifieke reistips voor gevorderden. Ik woon reeds acht jaar in Barcelona en heb dankzij deze unieke stadsgids weer heel wat bijgeleerd. Online bestellen voor € 22,50 kan via deze webwinkel. En te koop bij Super Lekker, de Nederlandse supermarkt in Barcelona.

Lees ook:Prijsvraag: win ‘Barcelona voor gevorderden’
Lees ook:Winnaars van ‘Barcelona voor gevorderden’
Lees ook:East Coast, West Coast
Lees ook:Bezoek het dak van de kathedraal van de zee
Lees ook:Zo wordt de nieuwe Diagonal in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.