100% Barcelona mét app nu verkrijgbaar

Vanaf februari 2014 zijn voortaan alle 100% stedengidsen van Mo’media voorzien van een navigatie-app, zo ook mijn eigen stadsgids 100% Barcelona. Dat betekent dat je tijdens je Spaanse stedentrip ook gebruik kunt maken van deze handige app (eveneens offline te gebruiken). Met de 100% navigatie-app kun je in een vreemde stad, via de gps-functie van je smartphone, zien waar je je bevindt en welke adressen uit de 100% stedengids in de buurt liggen. Je positie is op de digitale kaart aangegeven met een stipje dat realtime met je mee wandelt naar het adres van je keuze.

Lees ook:100% Barcelona nu ook verkrijgbaar als app!
Lees ook:Handige verkeersapp in Barcelona
Lees ook:Klassieker: London Bar
Lees ook:De hamburgers van Devil’s Kitchen
Lees ook:Verse vis bij Dgust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.