Nieuw: Kids Kompas Barcelona

In de nieuwe kinderreisgids KidsKompas Barcelona beschrijven auteurs Dagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam de leukste bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels voor kinderen, maar de gids bevat ook veel leuke weetjes en achtergrondverhalen over de Barcelona en haar inwoners. Ouders vinden in KidsKompas Barcelona een schat aan praktische informatie over o.a. het openbaar vervoer, verblijf en hoe een bezoek aan Barcelona betaalbaar blijft. Voor kids die op stedentrip gaan is de gids een waar kadootje: ze kunnen er zelf hun wensenlijstje bijhouden en lezen over Franco de griezel en de slechte leerling die Antoni Gaudí was op school…

In 2005 verscheen de eerste editie van KidsKompas Barcelona. De huidige gids is een compleet herziene versie, zowel wat inhoud als opmaak betreft. De gids kost 12,95 euro.

Lees ook:KidsKompas app beschikbaar voor Barcelona
Lees ook:Aquarium maakt kwallengids
Lees ook:Brunchen bij Market Hotel
Lees ook:Bijkomen in een Barcelonese binnentuin
Lees ook:KER, nieuwe nachtclub in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.