De lente/zomer modetrends van 2014 in Barcelona

Dit weekend verandert het winkelcentrum Maremagnum, gelegen op een kunstmatig eilandje in de oude haven van Barcelona, in een zee van marktkraampjes met kleurrijke kleding, accessoires en must-have gadgets. Op zaterdag 1 en zondag 2 maart (van 12.00 tot 20.00 uur) wordt Downtown Market georganiseerd, een markt met de nieuwste modetrends van 2014 uit Barcelona. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze T-shirts van Dütch Delight bcn, deze sieraden van Nucca of de kekke kinderkleding van Mà a Mà?

Maremagnum: Moll d’Espanya 5, Metro: Drassanes

Lees ook:Horror op wielen
Lees ook:Kadootjes scoren bij Fantàstic in Barcelona
Lees ook:Big Brother met zombies
Lees ook:Mumpreneurs Market in Barcelona
Lees ook:Retrospective: vlooienmarkt in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.