Hoe oud is dit huis in Barcelona?

Benieuwd uit welk jaar jouw flat, vakantie appartement of hotel in Barcelona is? Surf dan naar bigtimebcn.300000kms.net of download de bijbehorende app Big Time BCN. De meer dan 70.000 gebouwen van Barcelona staan hier met hun bouwjaar vermeld. Hoe donkerder de kleur, des te ouder is het gebouw. En klik op een van de 3.000 gestreepte gebouwen voor gedetailleerde informatie uit de kadastrale archieven van de gemeente van Barcelona. De app is (helaas) alleen verkrijgbaar in de Google Play Store.

Lees ook:De modernistische plattegrond van Barcelona
Lees ook:Burkaverbod in Barcelona
Lees ook:100% Barcelona nu ook verkrijgbaar als app!
Lees ook:Calàbria 66
Lees ook:De Apolo Store in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.