Open Huis Barcelona gedurende 48 uur

De Catalaanse hoofdstad houdt op 19 en 20 oktober Open Huis. Tijdens dit weekend is het voor iedereen mogelijk om onder begeleiding van een enthousiaste gids een kijkje te nemen achter deuren die normaal niet toegankelijk zijn. Meer dan 150 gebouwen, waaronder het Hash Marihuana Cáñamo & Hemp Museum, Arc de Triomf, het nieuwe El Born Centre Cultural en de Mercabarna-­Flor, doen aan 48H Open House Barcelona mee. Kijk voor meer informatie op de website.

Lees ook:Open Huis Barcelona gedurende 48 uur
Lees ook:Filmdag in het cannabismuseum
Lees ook:Open Huis Barcelona gedurende 48 uur
Lees ook:Rooksignalen in Barcelona
Lees ook:Bijzondere plekjes voor insiders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.