Nits Gaudí in Torre Bellesguard

In september gaat het modernistische herenhuis Torre Bellesguard in de uptown wijk Sarrià, dat is ontworpen door Antoni Gaudí, open voor het publiek. Wil je nu alvast een kijkje van dichtbij nemen, dan kun je iedere dinsdag en donderdag van de maand augustus in de tuin van Bellesguard een rondleiding krijgen. De rondleiding door de tuin inclusief een drankje (een glas cava of een mojito) tijdens deze Nits Gaudí kosten 20 euro per persoon. Reserveren per telefoon (+34 646 800 127) of e-mail ([email protected]) is verplicht.

Torre Bellesguard: Carrer de Bellesguard 16, Metro: Avinguda Tibidado

Lees ook:Laatste zomeravonden bij Casa Batlló
Lees ook:Zomeravonden bij La Pedrera
Lees ook:Fotohoppen: Torre Bellesguard
Lees ook:Zomernachten bij Casa Batlló
Lees ook:Zomeravonden bij Casa Batlló

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.