Bijkomen in een Barcelonese binnentuin

De crisis in Spanje is nog niet voorbij en dat betekent dat ook in Barcelona veel inwoners op zoek zijn naar zomeractiviteiten die geen aanslag zijn op de portemonnee. Wie van lezen houdt zit daarvoor goed in de binnentuin van het oude ziekenhuis Hospital de la Santa Creu (het hospitaal waar architect Antoni Gaudí overleed in 1926, nadat hij door een tram was overreden) in de wijk El Raval. Tegenwoordig zitten hier een bibliotheek, onderwijsinstelling en een gezellig eettentje. In de tuin vind je bovendien een stalletje met boeken, waar je een boek mag meepakken of inruilen en tafeltjes om aan te lezen. De plek is ook uitstekend voor een picknick in hartje stad. Alleen alcoholische versnaperingen zijn verboden.

Lees ook:De gotische tuin van Barcelona
Lees ook:Blogging from Barcelona
Lees ook:De online harem
Lees ook:Babelia: boeken & koffie in Barcelona
Lees ook:Open deuren bij botanische tuin van Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.