BAR-celona: Negroni

Dani Gómez maakte zijn eerste cocktail toen hij 17 jaar oud was. Net afgestudeerd aan de horeca vakschool, begon hij zijn cocktail carrière bij bar Belvedere aan de Passatge Mercader 3. Al snel kreeg hij een baan aangeboden als barman bij de mythische cocktailbar Boadas in Carrer de Tallers. Hier werkte hij gedurende vijf jaar schouder aan schouder samen met eigenares Maria Dolors Boadas om vervolgens een eigen cocktailbar te beginnen in de Joaquín Costa-straat. Bij nummer 46 kun je sinds een aantal jaar terecht voor de beste cocktails van de Catalaanse hoofdstad in een minimalistische sfeer van rood en zwart. De gin tonic en de vodka collins zijn echte aanraders.

Negroni: Carrer de Joaquín Costa 46, Metro: Universitat

Lees ook:De perfecte cocktail bij Boadas
Lees ook:Top 5 Gin Tonics in Barcelona
Lees ook:De Joaquín Costastraat
Lees ook:Fusta’m: opgeknapte en gepimpte meubels
Lees ook:BAR-celona: Tahiti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.