Barcelona: Fiets & The City

Fietsen in Barcelona is populair en lijkt alleen maar populairder te worden. Ook onder toeristen. Het boekje Barcelona: Fiets & The City speelt in op die trend. Het is vanuit het Engels vertaald en verscheen onlangs in het Nederlands. Het boekje neemt je op een stalen ros mee de stad door. Onderweg bezoek je hippe tentjes en hotspots. Naast de routes vind je ook algemene informatie over fietsen in Barcelona. Kortom, huur een fiets (bijvoorbeeld bij El Ciclo), neem je eigen gids mee en ontdek Barcelona vanaf een tweewieler.

Barcelona: Fiets & The City kost 7,99 euro en in de reeks zijn tevens andere steden verschenen.

Lees ook:Fietstours met El Ciclo door Barcelona
Lees ook:Bijzondere fietsenwinkel in Barcelona
Lees ook:BCN-bike gevonden in Lleida
Lees ook:El Ciclo: fietsen in Barcelona
Lees ook:Film Festival op de Fiets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.