Flirten doe je niet hier

In de Guía del Ocio BCN staat deze week een leuk stuk, geschreven door Laura Conde, over flirten in de Catalaanse hoofdstad en waar je vooral niet naartoe moet gaan om een leuk iemand te ontmoeten. De drie wijken Raval, Borne en Gràcia zijn no-go. De dorpswijk Gràcia krijgt vooral veel kritiek van de uitagenda van Barcelona. Het is een wijk met een klein ons-kent-ons wereldje waar je niet snel in contact komt met een onbekend persoon. De straten en cafeetjes rond de bioscopen Verdi en Verdi Park zijn volgens de Guía del Ocio de minst lustopwekkende plekken van Barcelona. Ben je vrijgezel in Barcelona, zoek je heil dan ergens anders.

Lees ook:Nieuw: Hollandse BCN’ers
Lees ook:Zelfs de beerputten zijn toeristisch in Barcelona
Lees ook:Tip voor tapas: Amigó Cascarilles
Lees ook:Magia Potagia
Lees ook:Verdi Kids: met je kroost naar de bios

Eén reactie op “Flirten doe je niet hier

  1. Annebeth Vis

    Poble SeX?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.