Vintage shoppen in Barcelona met handige app

Op zoek naar nieuwe, leuke apps voor m’n iPhone kwam ik de Vintage Guide Barcelona tegen. Deze app van Nederlandse bodem is gericht op vintage shopping in de Catalaanse hoofdstad. Als je de app opent zie je meteen een soort onderzeebootscanner, die de vintage winkels om jou heen zoekt. Klik op een winkel om het adres, winkelinformatie en de openingstijden te bekijken. Ook kun je hier de winkel bellen, e-mailen en de autoroute laten berekenen. Je kunt ook een winkel zoeken via Search. Daar zie je een Best of Barcelona overzicht, waar 10 Barcelonese vintage winkels staan, waaronder Holala! En druk op het icoontje Scan onderin om een QR-code die je bent tegengekomen meteen te scannen. Klik hier voor meer vintage winkelaanbod in Barcelona op Barcelona.blog.nl.

Lees ook:Wilde Vintage zonnebrillen
Lees ook:Bruto nationaal product
Lees ook:De koning van de magie
Lees ook:1 juni: Vintage Festival in Barcelona
Lees ook:Voetbalmanie in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.