Tweede editie Shopping Night Barcelona

Op woensdag 30 november wordt langs de Passeig de Gràcia in Barcelona voor de tweede maal een Shopping Night georganiseerd. Niet alleen kunnen bezoekers gedurende de Shopping Night hun eerste kerstinkopen alvast doen, maar daarnaast biedt het programma ook volop andere activiteiten, waaronder proeverijen in de restaurants van luxe hotels (Bij hotel Mandarin Orientals kun je een soepje proeven van driesterrenkok Carme Ruscalleda!), concerten en exposities. Vorig jaar hielden vijftig winkels hun deuren open, dit jaar zijn dat er negentig. De winkels blijven geopend tot 1.00 uur.

Lees ook:Fashion Night Out in Barcelona
Lees ook:La Shopping Night in Barcelona
Lees ook:Beste kokkin ter wereld krijgt restaurant in Barcelona
Lees ook:Enoteca en Moments allebei een ster rijker
Lees ook:Catalaanse wijn proeven in hotels in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.