Markten in Barcelona: Pulgas Mix

Het is inmiddels een ware traditie, de jaarlijks terugkerende Pulgas Mix. Volgens mij wordt deze markt waarbij lokale kunstenaars en designers hun spullen aan de man proberen te brengen al gehouden sinds ik in de stad woon en dat is toch al bijna tien jaar. De ‘vlooienmarkt’ vindt komend weekend weer plaats. De toegang bedraagt een euro en de mercadillo vindt plaats in het voormalige klooster Sant Agustí (prachtige locatie overigens) in El Born. Naast het bekijken en kopen van ambachtelijke producten, kun je tevens workshops volgen met als centrale thema duurzaamheid en recycling. Diverse dj’s zorgen ervoor dat Pulgas Mix ontaardt in een waar feestje.

Convent de Sant Agustí, C/Comerç 36, El Born, metro: Arc de Triomf.

Lees ook:Vlooienmarkt Pulgas Mix in Barcelona
Lees ook:Neon licht in 18e eeuws klooster
Lees ook:Bierfestival in Barcelona
Lees ook:Kruidenbeurs in Barcelona
Lees ook:Henna Morena: haarverzorging in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.