Polaroid-films te koop bij Chandal

Polaroid stopte in 2008 met de productie van zijn bekende films, die vooral geliefd zijn bij kunstenaars en ontwerpers. Nieuwe rolletjes voor de oude instantcamera’s zijn sinds een kleine maand toch weer in de verkoop gegaan dankzij een groep Nederlandse Polaroid-fans. Het Enschedese bedrijf The Impossible Project is erin geslaagd de fabriek voor Polaroid-films weer op gang te krijgen. De nieuwe pakjes, de PX 100 en 600, kosten circa 20 euro en zijn in Barcelona te verkrijgen bij Chandal in de wijk Raval. Deze hippe winkel met veel meer retro-spulletjes is de enige partner van The Impossible Project in Spanje, dus zeker een bezoekje waard.

Chandal: Carrer de Valldonzella 29, Metro: Universitat

Meer shoppen in Barcelona? Klik hier voor de meest opvallende, originele en trendy winkels in de Catalaanse hoofdstad.

Lees ook:Chandal bestaat 5 jaar en geeft een feestje
Lees ook:The Impossible Project komt naar Barcelona
Lees ook:BCN’ers: 08001
Lees ook:BCN’ers: Jordi Labanda
Lees ook:Fusta’m: opgeknapte en gepimpte meubels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.