Wilde Vintage zonnebrillen

Met de lente in m´n hoofd vond ik het tijd voor een nieuwe, modegevoelige zonnebril die buiten de beschermende factor ook mijn hipheid zou vergroten. Dolce & Gabbana, Versace, Vogue, Gucci of toch Ray-Ban? Gelukkig had een vriendin een tweedehands winkeltje ontdekt met een grote zonnebrillen-collectie van de grote designerlabels uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 en zaterdagmiddag nam ze me mee. Wilde Vintage is een nieuwe generatie tweedehands winkel, waar je in een relaxte sfeer persoonlijk wordt geholpen om een zonnebril voor de komende zomer uit te zoeken. Ze behandelen elk item – geselecteerd uit vlooienmarkten, winkels, privé-collecties en geheime bronnen over de hele wereld – als een schat, omdat ze geloven dat er niets beter is dan vintage stuff!

Wilde Vintage: Carrer de Joaquin Costa 2, Metro: Universitat.

Lees ook:Vintage shoppen in Barcelona met handige app
Lees ook:Vintage Shopping Night
Lees ook:1 juni: Vintage Festival in Barcelona
Lees ook:Vintage koffie, of liever retro?
Lees ook:Zomerfilms in Cines Verdi

Eén reactie op “Wilde Vintage zonnebrillen

  1. Etienne

    Klein winkeltje maar met een grootse collectie; top!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.