Over ons

Liefhebbers van Barcelona kunnen sinds juni 2008 terecht op Barcelona.blog.nl, een nieuwsblog én online magazine dat vanuit het hart van de stad alle ins en outs over de bruisende Catalaanse hoofdstad brengt. Gaudi’s meesterwerken kennen we nou wel, maar waar zitten die leuke restaurantjes, wat zijn de beste spots om te shoppen, staat er nog een leuke expo op de agenda en hoe leven de inwoners eigenlijk?

Barcelona.blog.nl wil op een verfrissende wijze alle bezoekers en fans van de stad een kans geven om de stad op een andere manier te leren kennen. Door de ogen van kenners.

Barcelona.blog.nl is bedoeld voor toeristen, liefhebbers van de stad en Nederlandstaligen die in de stad en omgeving wonen. Barcelona.blog.nl wordt geheel verzorgd door Annebeth Vis, een echte stadskenner die al jaren woonachtig is in Barcelona.

Volg Annebeth ook op Twitter: annebethvis.

Barcelona.blog.nl onderscheidt zich van bestaande (online) magazines door originaliteit en persoonlijke inbreng. In 2013 trok de blog zo’n 11.000 unieke bezoekers per maand, die samen zo’n 15.100 pageviews voor hun rekening namen.

Deze blog maakt deel uit van het netwerk van professionele themablogs van Blog Online, dat in juni 2005 van start ging. In 2013 trok het netwerk maandelijks zo’n 3,7 miljoen bezoekers.

De redacteur is te benaderen via: [email protected]

Wilt u adverteren op Barcelona.blog.nl? Bel dan +31 (0)20 4459931. Of neem contact op via [email protected]. Kijk ook op Blog.nl > Adverteren.