Vodafone sponsort leenfietsensysteem Barcelona

De rood-witte Bicingfietsen, die sinds 2007 het straatbeeld in Barcelona mede bepalen en door meer dan 100.000 stadsbewoners worden gebruikt, worden de komende drie jaar gesponsord door telecombedrijf Vodafone. Voor een bedrag van vier miljoen euro heet het leenfietsensysteem vanaf vandaag Vodafone Bicing en het logo van het telecombedrijf zal in Vodafone-rood verschijnen op het achterwiel van de 6.000 fietsen, de 420 fietsenstallingen, de website en de Bicing-app.

Lees ook:Fotowedstrijd: Fietsen in Barcelona
Lees ook:Fotohoppen: Bicing-stalling
Lees ook:Gratis fietstas
Lees ook:Bicing 2.0
Lees ook:Twee maanden gratis met Bicing door Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.