Chaos en drukte op vliegveld El Prat

Het is druk op vliegveld El Prat in Barcelona. De luchthaven is sinds gisteravond weer geopend. Veel passagiers die naar Noord-Europa willen reizen zijn nog altijd op de luchthaven ‘gestrand’, maar tegelijkertijd is het aantal vluchten dat vanaf El Prat en het vliegveld van Girona vertrekt naar intercontinentale groot, omdat de beide vliegvelden als uitvalbasis worden gebruikt door veel vliegmaatschappijen die andere Europese luchthavens niet kunnen bereiken. Veel passagiers aan boord van deze vluchten reizen verder over land naar hun Europese bestemmingen.

Lees ook:Recordaantal passagiers luchthaven Barcelona
Lees ook:Vliegveld El Prat gesloten
Lees ook:Gratis wifi op vliegveld van Barcelona
Lees ook:Barcelona’s luchthaven van boven
Lees ook:Barcelona’s vliegveld krijgt golfbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.