Paus komt op 7 november naar Barcelona

Het bezoek van Paus Benedictus XVI aan Barcelona heeft een datum. Op 7 november zal de kerkelijk leider de stad bezoeken om de Sagrada Familia, Antoni Gaudí’s meesterwerk, in te wijden. Hij zal het centrale hoofdschip, dat volgens de planning dit jaar af zal zijn, zegenen. De kathedraal in aanbouw viert op 19 maart zijn 127ste verjaardag. De Paus komt twee dagen naar Spanje en zal op 6 november eerst een bezoek brengen aan Santiago de Compostella.

Lees ook:Sagrada Familia krijgt pausbezoek
Lees ook:Paus in de Sagrada Família in 2010?
Lees ook:Pausprotesten in Barcelona
Lees ook:Groot zoenprotest tegen paus
Lees ook:Sónar-film nu verkrijgbaar op DVD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.