Lekkere luxe op Barcelona Airport

Misschien ben ik als Nederlandse met Schiphol wel teveel luxe gewend, maar zeg nou zelf El Prat was niet bepaald een luchthaven met een moderne uitstraling (hoewel ik ergere exemplaren gezien heb). De nieuwe Terminal, die aan Terminal A werd gebouwd, bracht daar al behoorlijke verandering in, maar nu moeten de services die worden aangeboden ook wat meer van deze tijd zijn. Zo zal op El Prat binnenkort een sportschool (nog lekker even zweten voor je op het vliegtuig stapt!) en een spa (nog meer zweten!) te vinden zijn. Bovendien wordt het aantal VIP-lounges behoorlijk uitgebreid. Momenteel worden de verschillende services klaargemaakt voor gebruik. Nog even en dan is het vliegveld van Barcelona lekker luxe!

Zie ook: Veranderingen vliegveld Barcelona.

Lees ook:Figuranten op het vliegveld
Lees ook:Barcelona: van het vliegveld naar de stad
Lees ook:Het kortje-rokjes-probleem op vliegveld Barcelona
Lees ook:Chaos en drukte op vliegveld El Prat
Lees ook:In de openlucht: Miró’s muurschildering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.