Barcelona krijgt er 15 nieuwe hotels bij

De komende twee jaar krijgt Barcelona er 15 nieuwe hotels bij. In totaal gaat het om 1.235 hotelbedden. Op dit moment telt de stad al 33.250 bedden, verdeeld over 350 hotels. Er zullen in 2013 zeven hotels bijkomen met vier sterren, een accommodatie met twee sterren en een hotel met één ster. Het jaar daarop wordt een nieuw vijfsterrenhotel geopend, een viersterrenhotel, een hotel met één ster en nog eens twee hotels, waarvan niet bekend is hoeveel sterren ze zullen tellen. Dit jaar gingen elf nieuwe hotels open in de stad.

(Op de foto het boekiekhotel DO, dat dit jaar werd geopend)

Lees ook:1.700 meer hotelkamers
Lees ook:Enoteca en Moments allebei een ster rijker
Lees ook:Dertien nieuwe hotels in Barcelona
Lees ook:Hotel ‘Vela’ reilt & zeilt
Lees ook:Modernistisch overnachten in de 21ste eeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.