Nieuw Hotel-Monument in Barcelona

Vanaf eind augustus beschikt Barcelona over een nieuw Hotel-Monument. Op 30 augustus wordt het Mercer Hotel Barcelona geopend in de Calle Lledó in het historische centrum in de stad. Het gaat om een van de belangrijkste nieuwe accommodaties in de stad, ondanks het feit dat het vijfsterrenhotel slechts over 28 kamers beschikt. Het gotisch-romaanse gebouw bevond zich enkele jaren geleden nog in erbarmelijke staat, maar moet vanaf september een oase van luxe zijn. Het hotel ligt deels op de Romeinse opgravingen uit de vroegere stad Barcino. Het terras zal tevens toegankelijk zijn voor toeristen en locals die niet in het hotel verblijven.

Lees ook:Coolste hotel lobby in Barcelona
Lees ook:Oude bank wordt modern hotel
Lees ook:Nieuw: Hotel Indigo in Barcelona
Lees ook:Nieuw: Hotel Grums
Lees ook:The hotel to be: Ohla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.