Santa Maria del Pi-kerk in Barcelona gaat open voor publiek

De basiliek Santa Maria del Pi in de gotische wijk in hartje Barcelona is afgelopen week geopend voor het publiek. Bezoekers kunnen niet alleen de kerk bezichtigen, maar ook het dak en de klokkentoren. Een bezoekje aan het bouwwerk kost 5 euro en inclusief tour is dat 15 euro. Met de inkomsten hoopt de kerk de restauratiewerkzaamheden te kunnen bekostigen die de komende tien jaar zullen worden uitgevoerd en waarvan de kosten worden geschat op ongeveer een miljoen euro.

Lees ook:Renovatie Camp Nou
Lees ook:Barcelona verkoopt namen metrostations
Lees ook:Sagrada Familia over 15 jaar klaar
Lees ook:Tour zal Barcelona geel kleuren
Lees ook:Duiken met haaien in BCN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.