Langs de woonhuizen van Antoni Gaudí

Het is dit jaar precies 130 jaar geleden dat Antoni Gaudí begon met de bouw van de Sagrada Família. Ter gelegenheid daarvan komt de Stichting van het Bouwbestuur van de Sagrada Família met een bijzondere stadsroute: niet de huizen die Gaudí ontwierp staan centraal, maar de huizen die hij bewoonde in de Catalaanse hoofdstad. Bij het informatiepunt bij de Sagrada Família in de Carrer de Cerdenya kun je een stadskaart aanvragen waarop de acht woningen te zien zijn.

Lees ook:Gaudí World Congress
Lees ook:Gaudí’s wolkenkrabber
Lees ook:Barcelona Tourist Bus by night
Lees ook:Levensgrote, interactieve stadskaart van Barcelona
Lees ook:Het ontwaken van Casa Batlló

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.