El Ciclo: fietsen in Barcelona

Degenen die mij persoonlijk kennen weten intussen wel waar ik de afgelopen maanden vanaf de zijlijn mee bezig bent geweest: El Ciclo. El Ciclo is de spiksplinternieuwe fietsenzaak van mijn vriend Ramiro. Het idee speelde al langer en een paar maanden geleden vond hij een bijzondere winkelruimte in de gotische wijk in Barcelona. Op een steenworp afstand van de Ramblas, natuurstenen muren, een originele indeling: direct was duidelijk dat het hier moest gaan gebeuren. En inmiddels is het zover. De eerste fietsen zijn reeds verhuurd, de eerste reparaties zijn gedaan. Aanstaande zondag vindt de officiële opening plaats. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en met ons te proosten! Bij El Ciclo kun je fietsen huren (dagprijs: 10 euro, ook per uur te huren), kopen of laten repareren.

El Ciclo, C/Nou de Sant Francesc 17, Barri Gòtic, metro: Drassanes.

Lees ook:Het ontwaken van Casa Batlló
Lees ook:Bijzondere fietsenwinkel in Barcelona
Lees ook:Fietstours met El Ciclo door Barcelona
Lees ook:Meest gelezen posts op Barcelona.blog.nl in 2013
Lees ook:Komt de elektrische fiets ook naar Barcelona?

4 reacties op “El Ciclo: fietsen in Barcelona

 1. Herna

  Veel succes gewenst.
  Groet Herna.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Annebeth Vis

  Dankjewel!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Bart Hubert

  Ach,wat jammer, lees dit nu pas Annebeth. Zaterdag aangekomen in Platja de Pals, dus even een paar dagen niet naar Barcelona.blog gelinkt, vanaf onze eigen homepage notabene. Ik hoop dat het een geslaagde opening is geweest. Ook ik wens jullie en in het bijzonder Ramiro veel succes. Uiteraard komen wij een keer een kijkje nemen!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Annebeth Vis

  Dankjewel Bart het zal ons een genoegen zijn je te mogen verwelkomen! Geniet van de costa!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.