Pharrell Williams geeft concert in Barcelona

De Amerikaanse superster Pharrell Williams geeft op woensdag 1 oktober een concert in sportpaleis Palau Sant Jordi te Barcelona. De show in de Catalaanse hoofdstad maakt deel uit van de Dear G I R L Tour, waarbij ook Madrid aangedaan wordt. De kaartverkoop voor het concert van Pharrell Williams start donderdag 29 mei. Williams maakte in het eerste decennium van deze eeuw furore als helft van het producersduo The Neptunes, met wie hij nummers maakte voor grootheden als Madonna, Justin Timberlake en Britney Spears. Begin dit jaar verscheen G I R L, het tweede soloalbum van Williams.

Lees ook:Justin Bieber fan van Barça
Lees ook:Bieber goes Barça in Camp Nou
Lees ook:Justin Bieber met ‘My World Tour’ naar Barcelona
Lees ook:De eerste wolkenkrabber van Barcelona
Lees ook:BAR-celona: Gran Bodega Saltó

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.