Elektropical Fever Fest in Barcelona

Tropische ritmes, Latijns-Amerikaanse cumbia en digitale muziek staan centraal tijdens het festival Elektropical Fever Fest dat op zaterdag 3 mei aanstaande voor het eerst in Barcelona wordt gehouden in de Barts Club, de kleine zaal van Barts, Barcelona Arts on Stage. Nieuwe muzikale genres die ten gehore gebracht zullen worden door zes dj’s uit Spanje en Frankrijk zijn elektrocumbia, moombahton, zouk bass en twerk, stuk voor stuk het resultaat van traditionele ritmes die in een modern jasje worden gestoken met de nodige digitale input. Naast Territorio Comanche, een Barcelonese dub-band waar ik al jaren bevriend mee ben, worden de optredens verzorgd door El Timbe (Barcelona), Papa Orbe y Los Turpiales Sabaneros (Barcelona), Ovni Guarajé (Madrid), de Dj’s Guacamayo Tropical (Madrid), Rafael Aragón (Parijs), en VJ Eletroiman (Barcelona) die voor het visuele aspect zorgt. Dat wordt gegarandeerd een feestje.

Lees ook:Barcelona van La Banda del Panda
Lees ook:Vlog: R&B uit Barcelona
Lees ook:Beste kokkin ter wereld krijgt restaurant in Barcelona
Lees ook:Metrostation van Ray Ban
Lees ook:Vlog: Het Catalaanse ezeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.