Kinderkoningsdagfeest in Barcelona

Ook dit jaar organiseren de Nederlandse Vereniging Barcelona en Omstreken en de oudervereniging van de Stichting Nederlandse Taal en Cultuur (Oranje Dijkschool) het Koningsdagfeest (Oranjefamiliefeest) op de hockeyvelden in Castelldefels (Carrer Pau Casals 4 in Castelldefels, dit is direct naast het treinstation) op zaterdag 26 april van 13:00 tot 17:00 uur. Het feest is toegankelijk voor alle Nederlanders in Barcelona en omstreken.

Toegang bedraagt 3,50 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Net als voorgaande jaren is er weer een kindervrijmarkt, oudhollandsche spelletjes, een luchtkussen…en nog veel meer! Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd en er worden natuurlijk Nederlandse snacks bereid.

 

Lees ook:Kinderkoninginnedagfeest in Barcelona
Lees ook:Sinterklaas in Barcelona
Lees ook:Nederlandse borrel in Barcelona
Lees ook:Het Sónar kind is geboren
Lees ook:Kinderfestival in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.