Anneke Van Giersbergen in Barcelona

Zangeres Anneke van Giersbergen is 13 jaar het boegbeeld van metal pioniers The Gathering geweest. Ondertussen is ze alweer 6 jaar hard aan het bouwen aan haar solocarrière, zelfverzekerd onder haar eigen naam. Haar nieuwe album ‘Drive’ verscheen in september 2013 en is een mix van kleine ballads tot rockende stadionsongs. Anneke van Giersbergen komt dit voorjaar voor een optreden naar Barcelona. Op vrijdag 28 maart staat ze in de Razzmatazz. Kaarten voor het optreden kosten 23 euro. De voorverkoop loopt via Ticketmaster.

Lees ook:Beyoncé geeft concert in Barcelona
Lees ook:Miley Cyrus geeft concert in Barcelona
Lees ook:De boerenlul van Jerez in Barcelona
Lees ook:One Direction geeft concert in Barcelona
Lees ook:De boerenlul van Jerez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.