Lady Gaga naar Barcelona

Stefani Joanne Angelina Germanotta, oftewel Lady Gaga, komt naar Barcelona voor een concert. De Amerikaanse zangeres treedt op 8 november op in sportpaleis Palau Sant Jordi. De Amerikaanse popster doet Barcelona aan in het kader van haar tour artRAVE: The Artpop Ball Tour. De reguliere kaartverkoop voor het concert in Palau Sant Jordi begint op 14 februari. De laatste keer dat Lady Gaga in de Catalaanse hoofdstad optrad was twee jaar geleden.

Lees ook:Lady Gaga naar Barcelona
Lees ook:Lady Gaga in Barcelona
Lees ook:Depeche Mode in Barcelona
Lees ook:Lady Gaga draagt t-shirt van FC Barcelona
Lees ook:Beyoncé geeft concert in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.