Het nieuwe logo en programma van BAM

Barcelona.Acció.Musical, oftwel BAM, is het muzikale onderdeel van de festiviteiten van La Mercè, hét stadsfeest van Barcelona, met gratis concerten op verschillende plekken in de stad. Dit jaar met een nieuw logo en veel lokale, Catalaanse artiesten, met uitzondering van Mando Diao, die op 24 september in de straat voor de oude fabriek van Estrella Damm optreden. Onder leiding van Björn Dixgård zal de Zweedse rockband de hits van hun MTV Unplugged concert ten gehore brengen. Ondanks het feit dat een biermerk de hoofdsponser van dit concert is, is het helaas zonder gratis bier maar wel met gratis toegang. Wees op tijd, want de straat kan zoals afgelopen jaren heel vol raken. Klik hier voor het volledige programma van BAM 2011.

Lees ook:BAM!
Lees ook:Aerosmith in Barcelona
Lees ook:Chemical Brothers en Dizzee Rascal op Sónar
Lees ook:Cansei der Ser Sexy krijgt dansles in Barcelona
Lees ook:Huiskamerconcert van El Turista Optimista

0 reacties op “Het nieuwe logo en programma van BAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.