Wijkfeesten in Poble Sec

Vandaag beginnen de wijkfeesten in de barrì Poble Sec. De feesten zijn minder bekend dan die van Gràcia of van Sants, maar daardoor ook een stuk kleinschaliger én minstens zo gezellig. De hele week staat de wijk in het teken van concerten, optredens, toneel, kinderspelen en andere activiteiten. Van jazz tot karaoke en van barbecue tot vermout onder het genot van jazzmuziek. De activiteiten en optredens hebben plaats op diverse locaties in de wijk. Klik hier voor het volledige programma.

Lees ook:Wijkfeesten in Poble Sec
Lees ook:Aziatisch festival in Barcelona
Lees ook:Multiculturele feestjes in Barcelona
Lees ook:Multicultureel feestje in Barcelona
Lees ook:Drankje in Barcelona? Kies een bijzonder hotelterras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.