De Catalaanse campo in hartje Barcelona

Sagàs is een Catalaanse gehucht nabij de Pyreneeën, waar de bevolking voornamelijk leeft van de landbouw en veehouderij. Zo ook bij Cal Rovira, waar duurzaamheid en kwaliteit de pijlers zijn. In hartje Barcelona kun je de producten van Cal Rovira proeven bij SAGÀS, Pagesos, Cuiners & Co, een origineel eetcafé met op de kaart een breed scala aan originele broodjes met de typisch Catalaanse botifarra, sobrassada, bacon, eieren, burgers of kaas. De porties zijn niet bijzonder groot, maar de bocadillos vallen bij fijnproevers zeker in de smaak. Op het plein voor de zaak kun je op het terras zitten.

SAGÀS, Pla de Palau 13, El Born, metro: Barceloneta.

Lees ook:Italiaans in Barcelona: Fratelli la Bufala
Lees ook:Nieuwjaarsduik in Barcelona
Lees ook:Es Xibiu: vermout uit Mallorca
Lees ook:Gourmet burgers bij Bacoa
Lees ook:Goedkoop én gezond snacken op z’n Vietnamees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.