Vers van de markt bij Mercat Princesa

Kun je het met je vrienden, parter of reisgenoten niet eens worden over wát je vandaag wilt eten? Ga dan naar de nieuwe Mercat Princesa, waar je voor ieder wat wils zult tegenkomen. De ‘markt’ bestaat uit een zestiental kraampjes waar steeds iets anders verkrijgbaar is, van Spaanse ham en kazen, tot Japanse sushi, Italiaanse hap, dim-sum, tapas, hamburgers en ga zo maar door. Op het menu staan originele gerechten (Catalaanse worst bereid met gin-tonic) en alles ziet er even lekker en vers uit en wordt ter plekke voor je bereid. Als je je keuze hebt gemaakt neem je plaats aan een van de tafels in het midden. Je kunt er ontbijten, lunchen, tapas eten of dineren.

Lees ook:Tapas waar de locals ze eten
Lees ook:BAR-celona: Vinilo in de wijk Gràcia
Lees ook:Rasoterra: hip vegetarisch in hartje Barcelona
Lees ook:Top 10 Lunchen in Barcelona
Lees ook:Waar móet ik tapas eten in Barcelona?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.