Elsa y Fred: moderne tapas in Barcelona

Elsa y Fred is met stip een van de leukste tapasrestaurants die ik de afgelopen tijd hebt ontdekt. Geen traditionele Spaanse bar, maar een smaakvol ingerichte tent, zo eentje waar je de hele dag zou kunnen blijven hangen, met veel ruimte, een tikkeltje brocante en een rustgevende sfeer. Op de kaart staan tapas, maar dan wel in de moderne variant, dus innovatieve tapas geïnspireerd op keukens uit de hele wereld en bereid met nieuwe technieken. Een gastrobar wordt zo’n restaurant in Barcelona genoemd. En Elsa y Fred is een van de beste plekken om kennis te maken met het concept. Bovendien kun je er regelmatig live jazz muziek luisteren terwijl je eet.

Elsa y Fred, C/rec Comtal 11, El Born/La Ribera, metro: Arc de Triomf.

Lees ook:Nieuwe gastrobar in Barcelona
Lees ook:Vers van de markt bij Mercat Princesa
Lees ook:Waar móet ik tapas eten in Barcelona?
Lees ook:Restaurant in overdekte markthal
Lees ook:Op de foto met goedkope tapas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.