Ferran Adrià opent snackbar

Het is de eerste keer dat de Catalaanse topkoks Ferran en Albert Adrià hun gerechten aanbieden voor een prijs die binnen het bereik van iedereen ligt. Ferran Adría biedt in z’n nieuwe snackería 41º aan de Avinguda de Paral·lel in Barcelona de beste creaties van de moderne gastronomie aan. In de 41º is plaats voor 37 personen en reserveren is niet mogelijk, zoals het geval was bij Inopia. Hier kun je proeven van de typische El Bulli-creaties zoals schuim van olijven of van mozarella, een crêpe van Pekingeend of een wolk van limoen met kokosnoot. De prijzen liggen tussen de 2,10 en 4,90 euro per tapa en de cocktails kosten 12 euro. Over drie weken zullen de broers Adría trouwens ook de deuren van hun nieuwe restaurant Tickets openen. Deze twee restaurants worden volgens kenners dé gastronomische sensaties van 2011.

41º / Tickets: Avinguda de Paral·lel 164, Metro: Poble Sec

Lees ook:Restauranttip (met stip): Basílico
Lees ook:Sushi in een Braziliaans jasje bij Ikibana
Lees ook:Top 10 Tapas in Barcelona
Lees ook:Tapas & solidariteit in Barcelona
Lees ook:BAR-celona: Ca La Nati

0 reacties op “Ferran Adrià opent snackbar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.