Pizza bestellen in Barcelona

Het valt niet mee om in Barcelona een pizza te bestellen, want het is er niet gebruikelijk dat pizzeria´s aan huis bezorgen. Dus ben je al snel aangewezen op Telepizza en de Pizza Hut. Maar er is een alternatief. De pizza´s van Vitali Pizza in de wijk Eixample zijn niet alleen lekker, maar worden ook thuis bezorgd. Daar betaal je bovendien niks extra´s voor. De menulijst staat online en daarnaast zijn er verschillende aanbiedingen, zoals twee voor de prijs van één voor de lunch. 

Vltali Pizza: www.vitalipizza.com.

Lees ook:Hamburger bestellen in Barcelona
Lees ook:BCN Bites: Original Pizza-Bar
Lees ook:De beste pizza van Barcelona
Lees ook:Pizza Concept
Lees ook:De pastabar in Barcelona

0 reacties op “Pizza bestellen in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.