Eten van de straat in Barcelona

Van Argentijnse empanadas en Colombiaanse arepas tot handgemaakte donuts uit Griekenland en gerechtjes uit Vietnam. Op zaterdag 12 april (van 14.00 tot 0.00 uur) krijgt de meest kosmopolitische stad van Spanje er een heleboel authentieke eetstalletjes bij. Tijdens het eetfestival Eat Street in een gerenoveerde oude fabrieksloods in de wijk Poble Sec kun je overheerlijke hapjes van maar liefst 21 nationale en internationale chefs proeven. Een aanrader voor lekkerbekken.

Crec: Carrer Blesa 29, Metro: Paral·lel

Lees ook:BCN Bites: Carrot Café
Lees ook:Insider tip: tapas eten bij Cal Marino
Lees ook:Op chocoladetour door Barcelona
Lees ook:Koska: vermout in Poble Sec
Lees ook:Tapastour in Poble Sec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.